Zoek je werk met kans op een vast contract?

Werknemer

Zoek jij leuk werk met de kans op een vast contract? Zendijk Personeelsdiensten werkt nauw samen met bedrijven in de regio. Elke week krijgen wij nieuwe vacatures binnen, grote kans dat daar iets voor jou bij zit!

Doen wat je écht leuk vindt
Eerst maken we kennis met jou en je wensen. Welke functies spreken je aan? En waar wil je over twee, vijf of tien jaar staan? Door de juiste vragen te stellen, komen we erachter wat je écht leuk vindt. En kunnen we gericht op zoek naar een passende baan.

Snel aan de slag, kans op een contract
Of je nu aan de slag wilt als uitvoerder, verkoper, administratief medewerker, calculator, metselaar of stukadoor, we bieden vacatures binnen alle afdelingen van een organisatie. Vaak kun je snel aan de slag. Ontstaat er ruimte in het vaste team? Dan kan de organisatie jou na een halfjaar overnemen.

Zoek je een leuke baan?
Zoek je een leuke baan die goed bij je past? Of heb je als zzp’er extra opdrachten nodig? Vul dan het inschrijfformulier in, zodat wij contact met je kunnen opnemen voor het kennismakingsgesprek. Wij komen graag bij jou thuis langs. Is dat niet mogelijk? Dan spreken wij hier op kantoor af. Wie weet tot snel!

Whatsapp
038-333 20 35