Heb je extra personeel nodig om al het werk te kunnen uitvoeren?

Werkgever

Heb je extra personeel nodig om al het werk te kunnen uitvoeren? Zendijk helpt je graag!

De juiste persoon, geen risico, snel schakelen
Van metselaars en schilders tot verkopers, calculators en administratief medewerkers, we helpen bij het vinden van personeel voor alle afdelingen binnen jouw organisatie.

Uitzenden

Bij het uitzenden van kandidaten komt de medewerker het eerste half jaar in dienst van Zendijk. Hierdoor beschik je over een flexibele schil en loop je geen risico’s. Deze worden door ons compleet uit handen genomen.

Ontstaat er ruimte in je vaste team? Dan neem je de medewerker kosteloos over. Omdat hij of zij al volop meedraait, kun je snel schakelen.

Werving en selectie

Bij werving en selectie gaan wij op zoek naar de juiste medewerker, waarna hij of zij direct bij je in dienst komt. Wij beginnen met een persoonlijk gesprek over de functie, het bedrijf en de competenties. Daarna gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat. Denken wij de juiste kandidaat gevonden te hebben, dan stellen wij deze graag aan je voor. Wanneer jouw ervaring ook positief is over de kandidaat, kan hij of zij direct bij jou in dienst treden.

Heeft jouw bedrijf extra personeel nodig om al het werk te kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op. We bespreken telefonisch jouw wensen of komen bij je langs voor een kennismaking. Naar aanleiding daarvan gaan we direct aan de slag.

Whatsapp
038-333 20 35