Vacatures
Vacatures

Over Zendijk Personeelsdiensten

Wat maakt ons bijzonder?

Zendijk Personeelsdiensten wil bijdragen aan een samenleving waarin werk een positieve bijdrage levert aan iedere deelnemer op de arbeidsmarkt. In deze hoedanigheid wil Zendijk Personeelsdiensten opdrachtgevers lasten uit handen nemen door op een verantwoorde manier flexibele medewerkers te bieden.

Werk is belangrijk, voor iedereen. Voor de medewerker zelf, die zich op allerlei manieren via zijn werk kan ontwikkelen. Voor de organisatie, waaraan die medewerker een bijdrage levert. En voor de samenleving als geheel.

Al sinds onze oprichting in 2008 is het onze drijfveer om mensen toegang te bieden tot de arbeidsmarkt en zo een bijdrage te leveren aan de volgende stap in hun carriere.

Sponsering

Zendijk Personeelsdiensten heeft er voor gekozen het Ronald McDonald Huis te Zwolle exclusief te sponsoren.

In een Ronald McDonald Huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in de Isala klinieken in Zwolle.

Voor het zieke kind is het een veilig gevoel de naaste familie in de buurt te hebben. In het Ronald McDonald Huis Zwolle kan het leven ondanks alles toch een beetje doorgaan.

Whatsapp
038-333 20 35