Over Zendijk Personeelsdiensten

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van vier personen: Jorita Boeve de eigenaar, Richard Kolk de bedrijfsleider, Sija van Keulen de financieel medewerker en Linda Kolk de administratief medewerker.

Wij komen graag met jou in contact. Afhankelijk van wat jij wenst komen wij bij jou thuis langs of spreken we bij ons op kantoor af. Wij gaan met jou in gesprek, vragen wat je gedaan hebt in het verleden en wat je wilt gaan doen. Daarna vertellen wij wat voor vacatures wij hebben, zit hier niet gelijk een vacature voor jou bij? Dan gaan wij op zoek naar een mooie plek voor jou! Richard zegt zelfs: ” Dit gaat altijd lukken!” Het persoonlijke contact dat vinden wij belangrijk. Niet alleen de eerste weken, maar de gehele periode dat je voor Zendijk werkt.

Zendijk Personeelsdiensten

Bij ons sta jij centraal. Bij Zendijk Personeelsdiensten staat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Wij vinden het belangrijk dat wij elkaar persoonlijk leren kennen en dat jij in een veilige en vertrouwde omgeving aan het werk gaat. Zo ontstaat er een goede samenwerking.

Door ons grote netwerk kunnen wij jou gemakkelijk helpen. Wij zijn werkzaam in verschillende branches van groen en bouw tot horeca en productie.

Op zoek naar jouw nieuwe uitdaging? Wij zijn al voor je aan de slag.

Whatsapp
038-333 20 35